Reviews

zSGivfbwu
This entry is awaiting moderation.
04/17/24

HGspWudMntaL
This entry is awaiting moderation.
04/17/24

JmKYXPLTspatEiVe
This entry is awaiting moderation.
04/15/24

Arjan
In 2019 al een dakkoffer gehuurd en dit was zeker naar wens. vakkundig erop geplaatst. Voor dit jaar wederom weer een dakkoffer gehuurd. Topservice.
07/11/22

Gaby S
Onverwacht hoefde ik de dakkoffer toch niet te huren. Jeanette heeft geweldige service geleverd om dit op te lossen. Net zoals ze meedacht met de vakantiedata en de beschikbare dakkoffers. Ongelooflijke klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Ik zou iedereen aanraden hier een dakkoffer te huren.
07/7/22

Stanley
Voor de eerste keer een dakkoffer gebruikt en gehuurd. Hebben er heel veel profijt van gehad want we konden een hoop spullen meer meenemen! Geen stress meer wat wel en niet mee kon ?. Jaenet is ook zeer vriendelijk en reageert ook snel. Top service! Kom zeker weer terug.
08/15/21

Piet de B
Een aanrader, zeer goede service en vriendelijke en behulpzame mensen. Het is ons zeer goed bevalen. De volgende keer maken we er zeker weer gebruik van. De prijs is ook heel redelijk. De borg is de zelfde dag weer op onze rekening gestort. Nogmaals een top service.
08/10/21

Erik
altijd top geegeld en goede service. Dit jaar huren we weer
05/26/19

Raymond
Beste Jeanette, De dakkoffer was fantastisch en heeft onze vakantie compleet gemaakt.
01/3/18

Teun
Dank (ook voor de goede service). Ik vind dat jullie goede spullen hebben voor een nette prijs dus graag tot de volgende keer!
01/3/18

Dragan
Beste Jeanette, Voor de tweede keer een dakkoffer bij je gehuurd en alles was weer perfect geregeld. Ben zeker van plan om dat de volgende keer weer bij jou te doen.
09/7/16

Thea C
Dag Jeanette, Ik wil jullie nog even laten weten dat wij zeer tevreden zijn over jullie service en de aardige wijze waarop wij door jullie geholpen zijn.
09/2/16

Jan van D
Beste Jeanette, Bedankt voor de snelle afhandeling. Volgend jaar wil ik wederom graag een koffer huren het bevalt me prima, tot dan.
03/15/16

Frank ten D
Beste Jeanette, Dank en nogmaals dank voor jullie bereidheid vorige week vrijdagavond e.e.a. te willen regelen. Jullie hebben ons echt uit de brand geholpen!
03/1/16

Stefan
Dank jullie wel voor de geweldige service . En snelle reacties .
03/1/16

Bob
Bedankt voor uw snelle reactie en het halen en brengen op donderdagavond en op maandag na werk is perfect. Tot volgend jaar.
03/1/16

Bert B
Dank je voor de fijne service Jeanette. Een volgende keer weet ik jullie weer te vinden.
08/25/15

Daan K
Beste Jeanette, Bedankt voor de correcte afhandeling en service.
08/4/15

Tessa
Sta op het punt om voor de derde keer een dakkoffer te huren. Wegens gebrek aan ruimte kunnen we er zelf geen 1 aanschaffen maar dit is een perfecte oplossing voor weinig! Prima service!
07/20/15